Bekijk onze vacatures
Al 127 jaar sterk in loodgieterswerk, verwarming, klimaat en energiebeheersing

Geschiedenis

Al meer dan 125 jaar ervaring

Van Eersel in vogelvlucht

De geschiedenis van ons bedrijf gaat terug tot 1896. Aan de Emmastraat in Asten openen betovergrootvader Frans van Eersel en zijn zoon Gerrit een café annex smederij. Jaren later nemen Gerrits’ zonen Frans en Jan het bedrijf over. In 1949 verhuist de smederij naar de Burgemeester Frenckenstraat. In 1960 neemt vader Antoon het roer over. Met de komst van de wasmachine, economische voorspoed en de aansluiting van Aardgas in Asten komen er steeds meer installatieopdrachten. Na jaren groei blijkt de locatie te krap. Daarom verhuizen we in 1990 naar bedrijventerrein ’t Hoogvelt in Asten. Weer zes jaar later vieren we bij Installatietechniek Van Eersel het honderdjarig jubileum in het pand aan de Ommelseweg. In 2021 volgt ons 125-jarig jubileum, een bijzonder moment waar we uitgebreid bij stil stonden met allerlei activiteiten en als kers op de taart de uitgifte van een stripboek, dat we elk Astens huishouden cadeau deden. En nu bestaan we alweer 127 jaar, zijn nog steeds in volle bloei en groei en blijven ons ontwikkelen. Wat al die jaren hetzelfde bleef; we blijven een ondernemende familie die inspeelt op de continu veranderende energiemarkt, een hecht team met geweldige medewerkers nauw verbonden met de lokale Astense gemeenschap.

Foto: Pieter en Antoon van Eersel

 

Installatietechniek van Eersel trakteert: Tel mee en win leuke prijzen!

Heb jij het stripboek ter ere van ons 125-jarig jubileum al gezien? In dit 52 pagina’s tellende stripboek staan heel veel ‘eendjes’. Onze collega’s tellen zich suf, maar hebben zoals je ziet het juiste antwoord nog niet weten te vinden.
Tel mee en win leuke prijzen! Je maakt namelijk kans op een bol.com cadeaukaart, een fles XL champagne óf een XL chocoladereep.

Hoe doe je mee?
1. Volg Installatietechniek van Eersel.
2. Plaats het aantal eendjes dat je gevonden hebt in het stripboek onder deze post.
3. Op dinsdag 14 december maken we de winnaars bekend! We verloten de prijzen onder de juiste antwoorden.

Succes allemaal! Ga dus snel naar ons Facebook of Insta kanaal en speel mee!

Liever direct contact?

Bel of mail ons

0493 696 455 info@van-eersel.com
Heb je vragen?

Neem contact met ons op

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wij hopen nog meer mooie projecten
Wij zijn trots op

Onze projecten

Hyper modern carrosseriebedrijf

Carrosserie bedrijf van Rijssel

Carrosseriebedrijf van Rijssel is zeker klaar voor de toekomst. Naast comfort was duurzaamheid een pijler. Het eindresultaat mag er zijn. Een project waar wij trots op zijn.

Lees meer
 • Opdrachtgever

  Dhr./Mevr. Van Rijssel
 • Datum opdracht

  2018
 • Vakgebied

  W-installatie
 • Regio

  Asten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×