Bekijk onze vacatures
Al 125 jaar sterk in loodgieterswerk, verwarming, klimaat en energiebeheersing

125 jaar geschiedenis

Al meer dan 125 jaar ervaring

125 jaar in vogelvlucht

De geschiedenis van ons bedrijf gaat terug tot 1896. Aan de Emmastraat in Asten openen betovergrootvader Frans van Eersel en zijn zoon Gerrit een café annex smederij. Jaren later nemen Gerrits’ zonen Frans en Jan het bedrijf over. In 1949 verhuist de smederij naar de Burgemeester Frenckenstraat. In 1960 neemt vader Antoon het roer over. Met de komst van de wasmachine, economische voorspoed en de aansluiting van Aardgas in Asten komen er steeds meer installatieopdrachten. Na jaren groei blijkt de locatie te krap. Daarom verhuizen we in 1990 naar bedrijventerrein ’t Hoogvelt in Asten. Weer zes jaar later vieren we bij Installatietechniek Van Eersel het honderdjarig jubileum in het pand aan de Ommelseweg. En nu tikken we alweer de 125 jaar aan, een bijzonder moment waar we uitgebreid bij stil staan!

Foto: Pieter en Antoon van Eersel

Liever direct contact?

Bel of mail ons

0493 696 455 info@van-eersel.com
Heb je vragen?

Neem contact met ons op

Wij hopen nog meer mooie projecten
Wij zijn trots op

Onze projecten

Hyper modern carrosseriebedrijf

Carrosserie bedrijf van Rijssel

Carrosseriebedrijf van Rijssel is zeker klaar voor de toekomst. Naast comfort was duurzaamheid een pijler. Het eindresultaat mag er zijn. Een project waar wij trots op zijn.

Lees meer
 • Opdrachtgever

  Dhr./Mevr. Van Rijssel
 • Datum opdracht

  2018
 • Vakgebied

  W-installatie
 • Regio

  Asten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×