Bekijk onze vacatures
Wij vieren ons 125-jarig jubileum

En… wie jarig is, trakteert!

Al meer dan 125 jaar ervaring

In 2021 bestaat Installatietechniek Van Eersel 125 jaar. Dit jubileum vieren we graag groots samen met onze klanten. Zo houden we in dit jubileumjaar een speciale badeendjesactie voor onze klanten. Volg ons ook op Facebook of Instagram om te kijken of je hebt gewonnen!

Hoe werkt de badeendjesactie?

Iedere klant ontvangt bij een reparatie of installatie aan huis een badeendje van onze monteur. Op het kaartje aan het badeendje staat een unieke code. Met die code kun je prijzen winnen!

Wat kun je winnen? Natuurlijk taart! Maar ook een BBQ-pakket, een hotelovernachting, een warmtepomp, een wijnpakket, een diner voor twee, een ballonvaart en nog veel meer. Bewaar daarom het kaartje goed en check in ieder geval onze sociale media en website op:

17 februari 2021
31 maart 2021
12 mei 2021
23 juni 2021
4 augustus 2021
15 september 2021
27 oktober 2021
22 december 2021: Grande Finale!

125 jaar in vogelvlucht

De geschiedenis van ons bedrijf gaat terug tot 1896. Aan de Emmastraat in Asten openen betovergrootvader Frans van Eersel en zijn zoon Gerrit een café annex smederij. Jaren later nemen Gerrits’ zonen Frans en Jan het bedrijf over. In 1949 verhuist de smederij naar de Burgemeester Frenckenstraat. In 1960 neemt vader Antoon het roer over. Met de komst van de wasmachine, economische voorspoed en de aansluiting van Aardgas in Asten komen er steeds meer installatieopdrachten. Na jaren groei blijkt de locatie te krap. Daarom verhuizen we in 1990 naar bedrijventerrein ’t Hoogvelt in Asten. Weer zes jaar later vieren we bij Installatietechniek Van Eersel het honderdjarig jubileum in het pand aan de Ommelseweg. En nu tikken we alweer de 125 jaar aan, een bijzonder moment waar we uitgebreid bij stil staan!

Liever direct contact?

Bel of mail ons

0493 696 455 info@van-eersel.com
Heb je vragen?

Neem contact met ons op

Wij hopen nog meer mooie projecten
Wij zijn trots op

Onze projecten

Hyper modern carrosseriebedrijf

Carrosserie bedrijf van Rijssel

Carrosseriebedrijf van Rijssel is zeker klaar voor de toekomst. Naast comfort was duurzaamheid een pijler. Het eindresultaat mag er zijn. Een project waar wij trots op zijn.

Lees meer
 • Opdrachtgever

  Dhr./Mevr. Van Rijssel
 • Datum opdracht

  2018
 • Vakgebied

  W-installatie
 • Regio

  Asten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×