Bekijk onze vacatures

Kinderraad Prodas

Al meer dan 125 jaar ervaring

Kinderraad Prodas aan de slag met project ‘Poep en pies is niet vies’

Installatietechniek Van Eersel bestaat 125 jaar en daarom gaat de Kinderraad van Prodas aan de slag met het project ‘Poep en pies is niet vies’! De leerlingen buigen zich over een leuk vraagstuk, namelijk: ‘Ontwerp een toiletruimte die duurzaam, innovatief en leuk is. In een aantal sessies krijgen de kinderen van groep 7 en 8 van basisschool ’t Talent in Asten informatie over duurzame en innovatieve oplossingen en gaan ze zelf aan de slag met het ontwerpen van een toiletruimte. Dit gebeurt in samenwerking met het Ontdeklab van Prodas, Wij Techniek en medewerkers van ons. Het ontwerp dat het beste voldoet aan de vraag, wordt ook daadwerkelijk uitgevoerd door ons op school!

Daarnaast zet de Kinderraad een kleurwedstrijd uit binnen alle Prodas scholen. Alle kinderen ontvangen een kleurplaat van een wc-deksel en -bril en mogen die zo mooi mogelijk inkleuren. De Kinderraad jureert alle ingeleverde kleurplaten en de winnaars ontvangen hun eigen ontworpen wc-deksel en -bril voor hun eigen school.

Succes allemaal!

Liever direct contact?

Bel of mail ons

0493 696 455 info@van-eersel.com
Heb je vragen?

Neem contact met ons op

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wij hopen nog meer mooie projecten
Wij zijn trots op

Onze projecten

Hyper modern carrosseriebedrijf

Carrosserie bedrijf van Rijssel

Carrosseriebedrijf van Rijssel is zeker klaar voor de toekomst. Naast comfort was duurzaamheid een pijler. Het eindresultaat mag er zijn. Een project waar wij trots op zijn.

Lees meer
 • Opdrachtgever

  Dhr./Mevr. Van Rijssel
 • Datum opdracht

  2018
 • Vakgebied

  W-installatie
 • Regio

  Asten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×