Sinds 1970 toen door het bedrijf van Eersel de eerste stappen op het installatie pad gezet werden zijn wij uitgegroeid tot een installatiebedrijf met een breed scala aan producten en diensten welke kunnen worden onderverdeeld in: Loodgieterswerk, Sanitair, Verwarmings – Klimaat en Energiebeheersing.
Zo kunt u bij Installatietechniek van Eersel terecht voor alle voorkomende werkzaamheden en leveringen In deze disciplines, welke dan uitgevoerd zullen worden door onze vakbekwame en goed opgeleide medewerkers.

Het laatste decennium zijn wij ons sterk gaan toeleggen op het gebied van duurzame energie en energie beheersing, door onze specialisatie op dit gebied kunnen we u dan ook prima adviseren wat voor u de beste optie is.
Hierbij kunt u denken aan warmtepompen, zonnepanelen, zonneboiler PV cellen en lage temperatuur verwarming systemen.
We kunnen dan ook zeggen dat wij een ruime ervaring en kennis hebben in het installeren en onderhouden van deze systemen. Deze specialisatie wil echter niet zeggen dat we de traditionele installaties uit het oog zijn verloren ook hierin kunnen wij u uitstekend van dienst zijn voor zowel installatie als advisering.

Installatietechniek van Eersel beschikt uiteraard over alle benodigde erkenningen en certificeringen om in dit vakgebied actief te mogen zijn, we zijn dan ook volledig op de hoogte van de wet- en regelgeving, en de mogelijkheden voor de subsidie aanvragen voor de diverse energie besparingen en duurzame energie investeringen.
Door onze advisering betreffende de te maken keuze zal in veel gevallen het comfort niveau van de eindgebruiker geoptimaliseerd worden.