Marktsegmenten.

Elk marktsegment stelt andere eisen aan haar huisvesting.
De processen in het onderwijs zijn nu eenmaal duidelijk anders dan die in de kantorenmarkt of de industrie.
De marktsegmenten waarin wij de nodige ervaring en kennis van hebben zijn onder andere: Onderwijs, Gezondheidszorg, Overig Utiliteitsbouw, Woningbouw

Onderwijs.

De leerlingen van nu bepalen de arbeidsmarkt van morgen.
Daarom is het zo belangrijk dat onderwijsinstellingen optimaal functioneren.
Een goed gebouw is daarbij een belangrijke voorwaarde.
Onze jarenlange ervaring met realisatie van diverse onderwijsvormen als basisscholen, brede scholen, scholen voor voortgezet onderwijs hebben ons gemaakt tot een innovatieve en betrouwbare partner voor de realisatie van onderwijsgebouwen.

Gezondheidszorg.

Bouwen, verbouwen en of renoveren voor de gezondheidszorg is één van de kernkwaliteiten van Installatietechniek van Eersel.
Dit hebben wij de afgelopen decennia wel bewezen.
Bij onze werkzaamheden streven we door toepassing van slimme techniek naar de kleinst mogelijke installaties met het beste rendement door optimaal gebruik te maken van de mogelijkheden van de omgeving.

Utiliteitsbouw.

Naast gebouwen voor onderwijs en zorg is Installatietechniek van Eersel een toonaangevende aanbieder in de overige utiliteitsbouwprojecten.
Of het gaat om gebouwen voor productie, op- en overslag of sport is kiezen voor ons bedrijf kiezen voor ontzorging en toegevoegde waarde.
Daarbij maakt het niet uit of het gaat om nieuwbouw, verbouw, renovatie of het onderhoud.
Elk project behandelen we als maatwerk, waarbij we uitstekend op de hoogte zijn van de geldende regelgeving.

Woningbouw.

Installatietechniek van Eersel is specialist in de renovatie en realisatie van woningen voor de zakelijke markt én voor particulieren. Wij hebben ruime ervaringen met projecten in de woningbouw zowel in de particuliere sector als in openbare sector.
Hiervoor wordt nauw samengewerkt met de verschillende opdrachtgevers zoals particuliere opdrachtgevers, aannemers, woningbouw coörporaties.
Binnen de woningbouw beheersen wij de verschillende disciplines van de installatietechniek.

Bij de keuze voor Installatietechniek van Eersel heeft ook als voordeel dat we bij een verbouwing of het uitvoeren van onderhoud snel en geruisloos werken zonder de dagelijkse gang van zaken te verstoren.