Sanitair wordt steeds hoogwaardiger en luxueuzer

Waarbij wit momenteel weer helemaal terug is.
Grote tegels, die strak en naadloos worden gevoegd, geven een badkamer een ruimtelijk effect.
De inloopdouche met douchedrain valt niet meer weg te denken in de huidige badkamerontwerpen, praktisch voor jong en oud.
In de toekomst zal de badkamer nog meer een leef- en verblijfruimte worden dan nu.
Wij adviseren u graag over alle mogelijkheden, kortom wij bieden u een totaal pakket.

 

Van uw nieuwe badkamer maken wij een vorstelijk paleisje

Wilt u een nieuwe badkamer? Of uw badkamer een face -lift geven, dan bent u bij Installatietechniek van Eersel aan het juiste adres, want wij maken er een paleisje van.
We werken een eerste plan uit, komen indien u dit wenst bij u thuis langs voor een exacte opname van de situatie en vervolgens wordt er een 3D-tekeningen gemaakt, met daarin een compleet ontwerp voor uw badkamer.
Alle A-merken zoals Sphinx, Villeroy & Boch, Fr. Grohe en Hansgrohe kunnen wij u in verschillende concepten aanbieden.
Alle onderdelen die wij op onze tekening plaatsen zijn in ons informatiecentrum op een groot scherm te bekijken, u kunt hier uiteraard ook ideeën opdoen voor de inrichting van uw badkamer want we hebben ook legio voorbeelden van compleet ingerichte badkamers.
Uiteraard bestaat ook de mogelijkheid om een bezoek te brengen aan de showrooms van onze groothandelaren om een en ander in werkelijkheid te zien.

Bij de verbouwing van een badkamer zijn verschillende vakmensen betrokken zoals de loodgieter, tegelzetter, elektricien en verwarmingsinstallateur, het loodgieterswerk en de cv installatie verzorgen wij uiteraard zelf.
Voor de overige disciplines hebben wij een vaste partner die deze werkzaamheden voor ons verzorgt.
Een groot voordeel, want kwaliteit wordt op deze manier gewaarborgd en ook qua planning houden we alles in eigen hand.
U kunt bij wijze van spreken op vakantie gaan en wij regelen alles: van de eerste tegel die van de muur gaat, tot aan het laatste baddoekhaakje.

 

Helaas is het zo dat luxe en uitstraling niet altijd belangrijk zijn.

Maar ook in die situaties bent u bij ons aan het juiste adres, wij leveren en monteren
alle denkbare hulpmiddelen en aangepaste sanitaire toestellen voor uw badkamer.
Het is natuurlijk ook zo dat niet iedere woning een ruime badkamer heeft maar ook de meest eenvoudige toiletruimte, of kleine badkamer krijgt van ons dezelfde aandacht.
Sanitaire opstellingen voor minder-validen en het realiseren van grotere sanitaire voorzieningen voor bijvoorbeeld schoolgebouwen, campings en recreatiegebieden behoren tot onze werkzaamheden.