Een geheel nieuw systeem van centrale verwarming aanleggen is vanzelfsprekend nodig bij een nieuwbouwhuis of bedrijfspand, maar kan ook wenselijk zijn bij een grondige verbouwing van een bestaand pand.
Ook in bestaande situaties zijn wij in staat om een centrale verwarming aan te leggen die toonbaar is, en waarbij niet door uw hele woning allerlei leidingen in het zicht lopen.

Voor er met de daadwerkelijke installatie gestart kan worden zullen wij eerst in overleg met u bepalen welk type verwarming er in uw situatie mogelijk is.
U kunt hierbij denken aan radiator/convectoren, wand en of vloerverwarming, en luchtverwarming, en straling panelen verder zal er bepaald moeten worden welk type van warmtebron voor uw situatie het meest ideaal is.
De keuze voor de warmtebron is de laatste jaren vooral in het teken van energiebeheersing komen staan, ook hier kunnen wij u diverse alternatieven aanbieden zoals de HR ketel, warmtepompen, en zonlicht systemen.
Wij zullen u met onze ervaring en kennis zoveel mogelijk van advies dienen zodat u tot de beste keuze voor uw woning of bedrijfspand komt.
Als hier een keuze in gemaakt is kan begonnen worden met het ontwerpen van de installatie waarbij rekening gehouden wordt met de geldende kwaliteit eisen en het aanzicht van de installatie.

Hierna kan begonnen worden met de daadwerkelijke installatie dit zal ten allen tijden in overleg met u als opdrachtgever geschieden.

Voor de installatie zullen onze monteurs met hun opleiding en ervaring en de te gebruiken materialen voor u een perfecte installatie verzorgen.

Maar ook voor de andere dan nieuwe installaties bent u bij Installatietechniek van Eersel aan het juiste adres, of het nu gaat om de vervanging van de bestaande cv ketel, het vervangen van de standaard radiator in uw badkamer door een design radiator of het bij plaatsen van een extra radiator in de uitbreiding van uw woning of wij kunnen u voor elke situatie de passende oplossing aanbieden.

Bij het vervangen van de bestaande cv ketel in uw woning of bedrijfsgebouw zullen uw verwachtingen van de wijze van verwarmen alsook de levering van het warme water ten allen tijde centraal staan bij onze aanbiedingen.

Ook wat betreft de keuze van het merk cv ketel kunt u bij ons een keuze maken uit alle grote merken welke op de markt verkrijgbaar zijn.

Installatietechniek van Eersel is namelijk officieel dealer van o.a. Atag, Nefit, Remeha maar ook met andere merken zijn wij vertrouwd en kunnen u over de voor en de eventuele nadelen van alle merken informeren.