Waarom service & Onderhoud?

Om u comfortabel te laten wonen en of werken in uw woning of bedrijf is het van groot belang dat de hier geinstalleerde toestellen optimaal functioneren.
De bedrijfszekerheid van de diverse installatie onderdelen wordt voor een groot deel bepaald door deze regelmatig te laten controleren, en het evenueel preventief vervangen van zwakke onderdelen.
U kunt uiteraard zelf bepalen wanneer u deze werkzaamheden laat uitvoeren, of u kunt hiervoor ook een onderhoudsabonement bij ons afsluiten, wij komen dan op een af te spreken tijd en datum bij u langs voor het uitvoeren van de werkzaamheden.
Zo hebben wij voor het onderhoud van cv ketels verschilende abonnementen waar u uit kunt kiezen, al naar gelang het financiële risico dat u wilt nemen bij eventuele storingen.
Onze activiteiten op het gebied van service en onderhoud aan gas toestellen omvatten o.a.:

* Keuringen / veiligheidsinspecties
* Preventief en correctief onderhoud
* Service- en onderhoudscontracten
* Storingsdienst voor avond uren en weekend
* Besturing en beheer op afstand van uw installatie

Maar niet alleen gas toestellen hebben periodiekonderhoud nodig, wat dacht u bijvoorbeeld van ventilatie installatie’s.
De filters in deze toestellen bepalen in grote mate  de kwaliteit van de lucht in uw woon of werkomgeving, dus het is van het grootste belang dat deze regelmatig gecontroleerd en gereinigd of indien nodig vervangen worden.

Ook in uw airco unit zitten filters welke regelmatiggereinigd, of vervangen moeten worden om de gewenste uitblaas luchtkwaliteit te kunnen garanderen.
Verder dient de wisselaar in de airco unit regelmatig gereinigd te worden zodat de capaciteit van deze unit gehandhaafd blijft en er geen onnodige energie verspilt wordt.
Omdat wij Stek gesertificeerd zijn mogen wij allehandelingen en reparatie’s aan airco installatie’s uit voeren.

Maar ook uw sanitair verdient het nodige onderhoud  van dit onderhoud is veel zelf uit te voeren, zoals het verwijderen van  kalkaanslag op kranen, douche-koppen, kunststof en porselein het reinigen van de perlators van de kranen.
Dit onderhoud verlengd de levensduur van uw sanitair en toebehoren.

Maar ook aan de buitenzijde van uw woning of   bedrijfs gebouw zijn er onderdelen die ondehoud nodig hebben.
Het regelmatig reinigen van de goten kan u bij hevige regenval veel overlast besparen, verder hebben bepaalde bladeren van bomen een nadelige invloed op de levensduur van zink.
Het spreekt voor zich dat het regelmatig schoonmaken van de afvoeren van uw platdak ook noodzakelijk zijn, de gevolgen bij verstopping zullen bijna altijd voor inpandige schade aan uw woning of bedrijfspand opleveren.

Voor al deze ondehouds werkzaamheden zijn wij u graag ten allen tijden van dienst, u kunt hiervoor een afspraak maken maar u kunt uiteraard ook vooraf een kosten opgaaf ontvangen.