Bekijk onze vacatures

Wij vieren feest!

In 2021 bestaan we 125 jaar en daar zijn we trots op! Dit jubileum vieren we graag groots samen met onze klanten. Zo houden we in dit jubileumjaar een speciale badeendjesactie voor onze klanten en gaan we nog veel meer leuke dingen doen. Volg ons ook op Facebook, LinkedIn of Instagram!

125 jaar in vogelvlucht

De geschiedenis van ons bedrijf gaat terug tot 1896. Aan de Emmastraat in Asten openen betovergrootvader Frans van Eersel en zijn zoon Gerrit een café annex smederij. Jaren later nemen Gerrits’ zonen Frans en Jan het bedrijf over. In 1949 verhuist de smederij naar de Burgemeester Frenckenstraat. In 1960 neemt vader Antoon het roer over. Met de komst van de wasmachine, economische voorspoed en de aansluiting van Aardgas in Asten komen er steeds meer installatieopdrachten. Na jaren groei blijkt de locatie te krap. Daarom verhuizen we in 1990 naar bedrijventerrein ’t Hoogvelt in Asten. Weer zes jaar later vieren we bij Installatietechniek Van Eersel het honderdjarig jubileum in het pand aan de Ommelseweg.

Vierde generatie

In 2004 treedt de vierde generatie aan als zoon Pieter het stokje overneemt van zijn vader. “Al 125 jaar combineren we het beste van twee werelden: de professionaliteit van een grote onderneming en de vertrouwde kwaliteit van een gemoedelijk familiebedrijf”, zegt Pieter met gepaste trots. “En nu tikken we alweer de 125 jaar aan, een bijzonder moment waar we uitgebreid bij stil staan!”

Foto: Pieter en Antoon van Eersel

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×