Bekijk onze vacatures
Innovatiekracht voor optimaal comfort

Over ons

Installatietechniek Van Eersel combineert al 125 jaar het beste van twee werelden: de professionaliteit van een grote onderneming en de vertrouwde kwaliteit van een gemoedelijk familiebedrijf. Met innovatie als drijvende kracht. Deze passen we toe in onze vier pijlers – loodgieterswerk, klimaat, energiebeheersing en service & onderhoud. Sinds de oprichting van ons bedrijf hebben we al veel energiebronnen zien passeren. Van steenkool en elektriciteit tot aardgas en duurzame zonne-energie. Steeds volgen we de innovatieve ontwikkelingen op de voet en passen deze toe. Zodat onze klanten altijd milieuvriendelijk kunnen genieten van optimaal comfort.

Al meer dan 125 jaar ervaring

Veelzijdig en duurzaam

Sinds de oprichting is Installatietechniek Van Eersel uitgegroeid tot een veelzijdige onderneming met een breed scala aan producten en diensten. Zo richten we ons op installatiewerk, sanitair, verwarming, duurzame energie en energiebeersing. Bijvoorbeeld met warmtepompen, zonnepanelen, zonneboiler, PV cellen en lage temperatuur verwarmingssystemen. We hebben veel kennis en ervaring in het installeren en onderhouden van deze duurzame systemen. Ook bieden we deskundig subsidie-advies voor investeringen in milieuvriendelijke energie. Uiteraard beheersen onze goed opgeleide medewerkers hun vak tot in de puntjes. En we blijven vanzelfsprekend gewoon de traditionele installaties onderhouden. Zodat onze klanten altijd volop profiteren van maximaal comfort op duurzame basis.

 

Liever direct contact?

Bel of mail ons

0493 696 455 info@van-eersel.com
Heb je vragen?

Neem contact met ons op

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wij hopen nog meer mooie projecten
Wij zijn trots op

Onze projecten

Hyper modern carrosseriebedrijf

Carrosserie bedrijf van Rijssel

Carrosseriebedrijf van Rijssel is zeker klaar voor de toekomst. Naast comfort was duurzaamheid een pijler. Het eindresultaat mag er zijn. Een project waar wij trots op zijn.

Lees meer
 • Opdrachtgever

  Dhr./Mevr. Van Rijssel
 • Datum opdracht

  2018
 • Vakgebied

  W-installatie
 • Regio

  Asten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×