Bekijk onze vacatures
Voor thuis en op kantoor

Airconditioning

Het hele jaar door een comfortabel binnenklimaat met airconditioning? Als erkend installateur creëert Installatietechniek van Eersel een aangenaam woon- of werkklimaat in uw woning waar u zich prettig en productief bij voelt. Een airconditioningsysteem onttrekt warmte en vocht aan de lucht geeft hier weer schone, gezonde én gekoelde lucht voor terug. Het mooie is dat u uw airconditioning ook kunt combineren met een warmtepomp, waarmee u niet alleen koelt maar ook zeer efficiënt verwarmt. Bij een warmtepomp wordt de koelcyclus omgekeerd: warmte wordt onttrokken aan de buitenlucht, op een hoger temperatuurniveau gebracht en vervolgens ín uw huis afgegeven. Een zeer efficiënt proces omdat de warmte uit buitenlucht gratis beschikbaar is. De warmtepomp is ideaal voor het (snel) verwarmen van individuele ruimtes. Het opstoken van de complete cv-installatie is dus verleden tijd. Zo bespaart u flink op uw energierekening.

Al meer dan 125 jaar ervaring
Liever direct contact?

Bel of mail ons

0493 696 455 info@van-eersel.com
Heb je vragen?

Neem contact met ons op

Wij hopen nog meer mooie projecten
Wij zijn trots op

Onze projecten

Hyper modern carrosseriebedrijf

Carrosserie bedrijf van Rijssel

Carrosseriebedrijf van Rijssel is zeker klaar voor de toekomst. Naast comfort was duurzaamheid een pijler. Het eindresultaat mag er zijn. Een project waar wij trots op zijn.

Lees meer
 • Opdrachtgever

  Dhr./Mevr. Van Rijssel
 • Datum opdracht

  2018
 • Vakgebied

  W-installatie
 • Regio

  Asten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×