Bekijk onze vacatures

Verwarmingen

Al meer dan 125 jaar ervaring

Verwarmingen

 In de 125-jarige bedrijfsgeschiedenis van Installatietechniek van Eersel hebben we verschillende brandstoffen de revue zien passeren. Van hout, steenkool en aardgas tot duurzame zonne-energie en waterstof. Nu wilt u als huiseigenaar graag het milieu helpen door het verduurzamen van uw woning. Gewoon maximaal energie besparen en tegelijkertijd de CO2-uitstoot verlagen, terwijl u toch zorgeloos kunt blijven genieten van heerlijke luxe én volop comfortabele warmte. Het begint allemaal bij deskundig advies. Om met een duurzame installatie warmte in huis te krijgen, is lage temperatuursverwarming vaak de meest voor de hand liggende oplossing. Uiteraard zijn er meerdere mogelijkheden om ‘groene’ warmte op te wekken. Van een warmtepomp tot een ketel op waterstof. Installatietechniek Van Eersel leidt u met een 5-stappenplan vakkundig door het woud aan duurzame mogelijkheden zodat u de beste oplossing kiest voor uw situatie.

Liever direct contact?

Bel of mail ons

0493 696 455 info@van-eersel.com
Heb je vragen?

Neem contact met ons op

Wij hopen nog meer mooie projecten
Wij zijn trots op

Onze projecten

Hyper modern carrosseriebedrijf

Carrosserie bedrijf van Rijssel

Carrosseriebedrijf van Rijssel is zeker klaar voor de toekomst. Naast comfort was duurzaamheid een pijler. Het eindresultaat mag er zijn. Een project waar wij trots op zijn.

Lees meer
 • Opdrachtgever

  Dhr./Mevr. Van Rijssel
 • Datum opdracht

  2018
 • Vakgebied

  W-installatie
 • Regio

  Asten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×