Bekijk onze vacatures

Duurzame oplossingen

Al meer dan 125 jaar ervaring

Stap voor stap naar maximale energiebesparing mét behoud van comfort

Zorgeloos genieten van heerlijke luxe en volop comfort, terwijl u maximaal energie bespaart en milieuvriendelijk woont? Dit is dé uitdaging in deze tijd van verduurzaming. Natuurlijk wilt u als huiseigenaar graag het milieu helpen door het verduurzamen van uw woning. Het zou mooi zijn als u tegelijkertijd ook energie en dus geld bespaart! U weet echter niet goed hoe dit moet aanpakken. Een warmtepomp installeren, zonnepanelen leggen of toch eerst isoleren? Met eenvoudige investeringen of direct een complete renovatie? En waar kan ik voor deskundig advies en vakkundige uitvoering terecht?

Van Eersel neemt u bij de hand. Samen met u veranderen wij in 5 stappen uw woning in een ‘groen’ huis waarin u comfortabel én energiezuinig leeft – van isoleren (stap 1), inregelen (stap 2) en verwarmen (stap 3) tot ventilatie (stap 4) en zonnepanelen (stap 5). Wij bieden u persoonlijk advies en houden de regie. Zo hebt altijd één aanspreekpunt waaraan u alle vragen kunt stellen. Bovendien werken wij uitsluitend samen met de gerenommeerde leveranciers van kwaliteitsproducten. Het verduurzamen van uw woning vergt immers maatwerk waarbij uw wensen, eisen en behoeften voorop staan. Zo bereikt u stap voor stap maximale energiebesparing, optimaal comfort en waardestijging van uw woning.

Liever direct contact?

Bel of mail ons

0493 696 455 info@van-eersel.com
Heb je vragen?

Neem contact met ons op

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wij hopen nog meer mooie projecten
Wij zijn trots op

Onze projecten

Hyper modern carrosseriebedrijf

Carrosserie bedrijf van Rijssel

Carrosseriebedrijf van Rijssel is zeker klaar voor de toekomst. Naast comfort was duurzaamheid een pijler. Het eindresultaat mag er zijn. Een project waar wij trots op zijn.

Lees meer
 • Opdrachtgever

  Dhr./Mevr. Van Rijssel
 • Datum opdracht

  2018
 • Vakgebied

  W-installatie
 • Regio

  Asten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×