Bekijk onze vacatures

Ventilatie

Een fijn en gezond binnenklimaat is super belangrijk. Dat bereik je met goede ventilatie. Installatietechniek Van Eersel heeft diverse mogelijkheden om uw woning naar uw wens te ventileren. Ventilatie is nodig voor het bevorderen van een comfortabel binnenmilieu. In de traditionele huizenbouw werd niet zo gelet op de luchtdichtheid van woningen. Kieren en vocht waren daarom een normaal verschijnsel. Dankzij moderne bouwtechnieken is de luchtdichtheid van woningen weliswaar toegenomen maar kan het vocht niet altijd langs natuurlijke weg worden afgevoerd. Goede ventilatie is daarom noodzakelijker dan ooit. Wij geven u deskundig advies, maken een doortimmerd plan en zorgen voor professionele installatie van uw ventilatiesysteem. Zodat u altijd heerlijk geniet van zuivere lucht in uw huis.

Al meer dan 125 jaar ervaring
Liever direct contact?

Bel of mail ons

0493 696 455 info@van-eersel.com
Heb je vragen?

Neem contact met ons op

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wij hopen nog meer mooie projecten
Wij zijn trots op

Onze projecten

Hyper modern carrosseriebedrijf

Carrosserie bedrijf van Rijssel

Carrosseriebedrijf van Rijssel is zeker klaar voor de toekomst. Naast comfort was duurzaamheid een pijler. Het eindresultaat mag er zijn. Een project waar wij trots op zijn.

Lees meer
 • Opdrachtgever

  Dhr./Mevr. Van Rijssel
 • Datum opdracht

  2018
 • Vakgebied

  W-installatie
 • Regio

  Asten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×