Bekijk onze vacatures

Sanitair

Al meer dan 125 jaar ervaring

Bij Installatietechniek Van Eersel wordt uw comfortabele droombadkamer werkelijkheid. Naar aanleiding van uw ideeën en mogelijkheden creëren we uw nieuwe, stijlvolle badkamer met alle gewenste topmerken accessoires en sanitair. Zo vertaalt onze badkamerdesigner uw ideale ontwerp naar een mooie 3D-tekening. Vervolgens krijgt u een gespecificeerde offerte: wat regelt u zelf en wat nemen wij voor onze rekening? Om uw droombadkamer te realiseren, zetten we vier stappen. De eerste is de verbouwing van uw oude badkamer met sloopwerkzaamheden en het demonteren van sanitair. Hierna is de installatie aan de beurt. Zo brengen we bijvoorbeeld de riolering en waterleiding naar de juiste positie. Stap drie is het aanbrengen van de smaakvolle tegels in uw comfortabele badkamer. Als sluitstuk volgt de montage van topmerk sanitair waarmee uw stijlvolle badkamer de heerlijke luxesfeer krijgt die u voor ogen heeft.

Liever direct contact?

Bel of mail ons

0493 696 455 info@van-eersel.com
Heb je vragen?

Neem contact met ons op

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Wij hopen nog meer mooie projecten
Wij zijn trots op

Onze projecten

Hyper modern carrosseriebedrijf

Carrosserie bedrijf van Rijssel

Carrosseriebedrijf van Rijssel is zeker klaar voor de toekomst. Naast comfort was duurzaamheid een pijler. Het eindresultaat mag er zijn. Een project waar wij trots op zijn.

Lees meer
 • Opdrachtgever

  Dhr./Mevr. Van Rijssel
 • Datum opdracht

  2018
 • Vakgebied

  W-installatie
 • Regio

  Asten
Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×