Bekijk onze vacatures
Installatietechniek van Eersel

Duurzame 5 stappenplan

Zorgeloos genieten van heerlijke luxe en volop comfort, terwijl u maximaal energie bespaart en milieuvriendelijk woont? Dit is dé uitdaging in deze tijd van verduurzaming. Natuurlijk wilt u als huiseigenaar graag het milieu helpen door uw woning duurzaam te maken. Het zou mooi zijn als u tegelijkertijd ook energie en dus geld bespaart! U weet echter niet goed hoe dit moet aanpakken. Met het Van Eersel 5-stappenplan bespaart u op uw energieverbruik en de energiekosten. Bovendien verlaagt u de CO2-uitstoot aanzienlijk. En dit jaar na jaar! De zogeheten TRIAS Energetica Strategie vormt de basis voor ons stappenplan. Deze kent drie uitgangspunten: beperk de energievraag, gebruik energie uit hernieuwbare (duurzame) bronnen en gebruik eindige (fossiele) energiebronnen efficiënt. Om dit te bereiken, zet u samen met Installatietechniek Van Eersel 5 duurzame stappen: isoleren (stap 1), inregelen (stap 2), verwarmen (stap 3), ventilatie (stap 4) en zonnepanelen (stap 5). Bij elke stap nemen we u bij de hand, bieden u persoonlijk advies en houden de regie. Zo maakt u met Installatietechniek Van Eersel uw woning ‘groen’, energiezuinig én comfortabel.

Neem contact op PDF Downloaden
Stap 1

Isoleren

De eerste en meteen de belangrijkste duurzame stap is het isoleren van uw huis. Hiermee behaalt u de grootste energiewinst tot wel 30%. Door goede isolatie van spouwmuur, dak en kruipruimte kan dit wel 3 tot 4°C in temperatuur schelen.

Lees meer
Stap 2

Inregelen

De tweede en meest eenvoudige stap is het waterzijdig inregelen van de bestaande cv-installatie in uw huis. Dit zorgt ervoor dat het warme water op een goede manier over de radiatoren in de woning wordt verdeeld.

Lees meer
Stap 3

Duurzaam verwarmen

Met het duurzaam verwarmen van uw woning via een energiezuinig systeem, zet u de derde belangrijke stap. Het verwarmen van de ruimte en het water slokt immers veruit het grootste deel van het totale energieverbruik op.

Lees meer
Stap 4

Ventileren

De vierde stap in het duurzaam maken van uw woning is ventileren. De lucht in huis raakt namelijk op allerlei manieren vervuild. We ademen, koken, drogen de was, kopen nieuwe spullen en in de helft van de huizen wordt nog gerookt.

Lees meer
Stap 5

Zonnepanelen

Met de keuze voor zonnepanelen op uw huis zet u de vijfde en laatste stap. Een slimme keuze! U produceert immers uw eigen duurzame energie, maakt het hele jaar door gebruik van gratis zonkracht en draagt zo bij aan een duurzame wereld door het verlagen van de CO2-uitstoot.

Lees meer
Liever direct contact?

Bel of mail ons

0493 696 455 info@van-eersel.com
Heb je vragen?

Neem contact met ons op

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×