Bekijk onze vacatures
Hoor van je toekomstige collega's hoe ze het vinden bij ons Sta jij hier binnenkort ook tussen
Laat je inspireren door hun verhalen

Collega’s aan het woord

Je collega’s zijn elke dag vol passie en plezier aan het werk. Zij hebben een hechte band en steunen elkaar door dik en dun. Dat maakt het team bij Van Eersel ook zo sterk. Natuurlijk kunnen wij dat wel aan jou vertellen, liever laten we dat aan jouw collega’s zelf over. Zij vertellen je graag over hun werkervaring en groeimogelijkheden bij Installatietechniek Van Eersel. Duik in hun verhalen en laat je inspireren.

We krijgen veel vrijheid, dat werkt altijd fijn!

Robert

Monteur installatietechniek

“Contact met klanten en hen tevreden stellen, vind ik het leukste aan mijn baan. Ook is het werk bij Van Eersel heel afwisselend. Zo kom ik zowel bij mensen als bij bedrijven over de vloer en heb veel vrijheid om zelf technische oplossingen te bedenken. De band met mijn collega’s is goed, we hebben veel voor elkaar over. Van Eersel is een prettig bedrijf om bij te werken. Hier krijg ik bijvoorbeeld alle ruimte voor bijscholing. Zo volg ik een vijfjarig opleidingsplan waarin diverse cursussen zijn opgenomen over onder andere sprinklerinstallaties, zinkverwerking en thermostaten. Binnenkort start ik met de opleiding ‘duurzame technieken: warmtepompen’ omdat de gangbare gasinstallaties worden vervangen door duurzamere installaties. De komende tijd ga ik me hierin specialiseren.”

Klanten blij maken, daar word ik vrolijk van!

Nancy

Gastvrouw

"“Al meer dan 25 jaar werk ik bij Van Eersel en voel me hier als een vis in het water. Als klanten met vragen bellen, krijgen ze meestal mij aan de telefoon. Dan zoek ik naar een oplossing. Ook houd ik hen op de hoogte van de voortgang. Gastvrouw betekent namelijk dat je klanten ontvangt, hen vriendelijk te woord staat en ze bij de hand neemt. Het geeft me veel voldoening als zij tevreden zijn. Daarnaast heb ik ook nog veel andere taken wat mijn functie extra leuk maakt. Geen dag is hetzelfde, dat maakt het voor mij zo leuk en interessant.” "

Wie volgt mij op!

Frank

Senior monteur installatietechniek

“Van Eersel bestaat al meer dan 120 jaar waarvan ik de laatste veertig jaar heb mogen meegemaakt. Vooral de diversiteit én de vrijheid die ik hier krijg, is formidabel. Alles wat ik nu kan, heb ik bij dit bedrijf geleerd. Ik vind techniek razend interessant. Daarom verdiep ik me altijd in nieuwe systemen. Bovendien deel ik grotendeels mijn eigen tijd in, stuur mijn eigen team aan en ben contactpersoon voor onderaannemers. Daarnaast ben ik vraagbaak voor mijn collega’s. Maar wat ik vooral belangrijk vind, is de sociale kant van Van Eersel. Het bedrijf houdt altijd rekening met zijn personeel. Alles is hier mogelijk, bij wijze van spreken. Daarom roep ik mensen op om hier te komen werken – wie volgt mij op?”

Variatie in mijn werk, zorgt voor veel uitdagingen!

Rens

Monteur in opleiding

"“Ik ben bijna klaar met mijn BBL-opleiding monteur werktuigkundige installaties. Sinds anderhalf jaar ben ik in dienst bij Van Eersel. Binnenkort start ik met de opleiding duurzame technieken als onderdeel van mijn opleidingsplan. Want doorleren hoort eenmaal bij mijn vak. Het is hier gezellig. Ik werk samen in een jong team waarin we goed met elkaar overweg kunnen. Wel moet ik nog wennen aan het werkritme waardoor ik soms minder tijd over houd voor hobby’s. Tijdens het werk geniet ik volop van de vrijheid, verantwoordelijkheid en diversiteit. Elke dag is anders, dat vind ik fijn. Bovendien mag ik fouten maken en daar leer ik van. Van Eersel is gewoon een mooi bedrijf!”"

’Willen’ is het allerbelangrijkste, de rest komt dan vanzelf.

Pieter

Eigenaar

“Wij willen onze klanten blij maken. Dat kan alleen als onze medewerkers zelf tevreden zijn. Mijn doel is het creëren van een fijne, vertrouwde werksfeer waar het gezellig is. Waar ruimte is voor persoonlijke en professionele groei. Daarbij hoort het maken van fouten omdat je hiervan kunt leren. Als mensen de drive hebben om te leren, verantwoordelijkheid willen dragen en graag de uitdaging zoeken, dan zit je bij Van Eersel zeker goed. ‘Willen’ is het allerbelangrijkste, de rest komt dan vanzelf.”

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×