Bekijk onze vacatures

HALLO REMCO!

Welkom bij de club. Zojuist bij ons gestart: Remco Claessens in de fonkelnieuwe functie junior projectleider. Als junior projectleider is Remco de ‘spin in het web’, hij schakelt met alle partijen en is commercieel, financieel en operationeel verantwoordelijk voor onze mooie projecten.

Is Remco niet aan het werk, dan is hij op pad met zijn vrienden of zijn vriendin. Als groot fan van Formule 1 en onze Max Verstappen probeert hij af en toe een mooie Formule 1-wedstrijd mee te pikken. Een andere hobby is klussen. Aan zijn eigen huis wel te verstaan. Daarmee is hij zo goed als klaar, dus nu op zoek naar een nieuwe klus of met pa mee die meubelmaker is. “Ik verveel me nooit”, aldus Remco.

Wat lijkt je ’t leukst in je nieuwe job?
“Het klantcontact. Als projectleider heb ik direct contact met de klanten en ben ik verantwoordelijk voor het project. Ik adviseer de klant, bewaak de planning, zorg dat het project goed loopt en ook wordt opgeleverd zoals de klant het voor ogen had. Kortom, alles goed regelen voor de klant, van a tot z.  Ik kijk ernaar uit om samen met het team van monteurs en de mensen van kantoor mooie projecten te realiseren.”

We horen het al: een echt teamplayer! Dat past goed bij ons. En bij onze klanten. Veel succes en plezier Remco.

 

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×