Bekijk onze vacatures

Welkom Corné!

Deze week is Corné van de Ven bij ons gestart als technisch klantmanager. Een nieuwe functie binnen ons bedrijf. Als technisch klantmanager is Corné hét aanspreekpunt voor een gedeelte van onze utiliteitsklanten. Hij bezoekt onze klanten, adviseert, regelt het onderhoud en storingen van a tot z, bestelt materialen, schakelt met onderaannemers en maakt rapportages. Kortom, Corné zorgt ervoor dat alles installatietechnisch op rolletjes blijft lopen. Tel daar zijn 10 jaar werkervaring in het (service)monteurvak bij op en je snapt dat wij blij zijn met deze nieuwe collega.

Is Corné niet aan het werk dan vind je hem in zijn sportoutfit al hardlopend en actief in de sportschool. Of druk bezig met zijn klushuis: “een uit de hand gelopen hobby”, zoals hij zelf zegt. Ook gaat hij er graag een dagje op uit met zijn vriendin en is hij altijd te porren voor een bakkie koffie of borrel met vrienden.

Waar Corné vooral naar uitkijkt? “De klanten de volle 100% aandacht geven en de samenwerking met enthousiaste collega’s. Wat me aanspreekt is dat het een echte buitenfunctie is met behoorlijk wat verantwoordelijkheid. Ik word het vaste aanspreekpunt en regel alles voor de klant, korter worden de lijntjes niet. Precies waar klanten blij van worden. Daarbij komt dat hier zoveel mogelijk digitaal geregeld wordt en verdere administratieve afhandeling op kantoor plaatsvindt. Daar word ik dan weer blij van. Ik heb er superveel zin in en ben al warm onthaald hier.”

Da’s goed om te horen Corné! Welkom in ons team en veel succes en plezier in je nieuwe job!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×