Bekijk onze vacatures

Winnaars ‘Pimp je toiletbril’

Wat een kleurrijke middag hadden wij op basisschool Het Talent in Asten. De Kinderraad van Prodas heeft namelijk de winnaars gekozen van onze kleurwedstrijd ‘Pimp je toiletbril’. Meer dan 1.000 tekeningen zijn ingeleverd door leerlingen van 17 Prodas scholen. Fantastisch! De mooiste ontwerpen passeerden de revue: glitter & glamour, emoji’s, koeienbrillen en nog veel meer creatiefs. De Kinderraad heeft per school een winnaar gekozen. Benieuwd naar de winnende ontwerpen? Je ziet het in onderstaand filmpje. Zit jouw ontwerp erbij? Dan nog even geduld. De wc-brillen zijn in de maak en overhandigen we binnenkort aan de gelukkige winnaars. Eén ding is zeker: met een gepimpte wc-bril was het poepen en plassen nog nooit zo leuk!

Winnende ontwerpen duurzame toiletruimte

Ook is bekend welke ideeën voor een nieuwe, duurzame toiletruimte we écht gaan uitvoeren: weetjes op de wand, warmtestikker in het (jongens) toilet, elektrische kraan, de klein/groot drukknop zichtbaar maken en nog meer. Wij gaan aan de slag met de uitvoering. Benieuwd naar het eindresultaat? Houd onze socials in de gaten.

Klik hier voor het filmpje.

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×