Bekijk onze vacatures

Ontmoet Maarten van Houdt

Vandaag start hij bij ons als operationeel directeur. Een nieuwe rol binnen ons bedrijf. Maarten gaat zich bezighouden met het uitbouwen en verder professionaliseren van ons technisch onderhoud en het optimaliseren van onze interne processen. Iets dat we al langer wilden. En wat zo mooi is, ooit begon Maarten als stagiair zijn technische carrière bij ons. Een nieuwe rol, met een ‘oude’ bekende dus. Benieuwd naar Maarten? Hij stelt zich graag aan u voor.

‘Mijn naam is Maarten van Houdt, 47 jaar, geboren en getogen in Asten waar ik met veel plezier woon met mijn vrouw Elke en kinderen Juul (9) en Raf (7). Werk ik niet, dan vind je me op het hockeyveld, de mountainbike of al klussend in en om het huis. Ook trek ik er graag op uit met de caravan, samen met mijn gezin. Wat Pieter zegt, klopt als een bus. Ruim 20 jaar geleden startte ik als stagiair mijn werkcarriėre bij Installatietechniek Van Eersel. Met als opdracht: het opzetten van een kwaliteitshandboek. Je snapt dat mijn eerste vraag aan Pieter dan ook was: ‘Hoe staat het nu, 20 jaar verder, met jullie kwaliteitswaarborging?’

Na mijn stage bij het kleine, lokale familiebedrijf Van Eersel, maakte ik de overstap naar het ‘grote’ Kuijpers in Helmond. Daar werkte ik als werkvoorbereider, projectleider maintenance, regiomanager en vestigingsleider. Leerzame jaren. Maar dat mooie Astense familiebedrijf Van Eersel, ‘met twee voeten in de Astense turf’, bleef kriebelen. Korte lijnen, gemoedelijke sfeer, midden tussen de mensen, samen bouwen, dat is wat mij het best past. Dus op naar Van Eersel, in gesprek met Pieter, en zo geschiedde…

Met veel plezier keer ik terug op het oude nest om samen met het team de klant volledig te ontzorgen als het gaat om de technische installaties en de daarbij horende wet- en regelgeving. We stellen meerjaren onderhoudsplannen op om technische installaties in optimale conditie houden, waarin we natuurlijk ook een verduurzamingsslag meenemen. Ik kijk ernaar uit om zo samen met het team nog meer voor de klanten van Installatietechniek Van Eersel te kunnen betekenen.’

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×