Bekijk onze vacatures

‘Na 7 jaar terug in ’t monteursvak en dat voelt goed.’

Gradje Matheij, 30 jaar, besloot na zijn schoolopleiding tot monteur in eerste instantie een ander pad te kiezen. Maar het bleef kriebelen, dat monteursvak. Na ruim 7 jaar kwam een goed moment om de stap te wagen en bij Van Eersel aan te kloppen. En toen … Gradje vertelt:

‘Toen mocht ik op sollicitatiegesprek komen. En vanaf het eerste moment dat ik binnenstapte, was er een klik. Mijn sollicitatiegesprek met Pieter voelde meteen goed en vetrouwd, je merkt dat Pieter een mensenmens is. Vanaf dag 1 ga ik met plezier naar het werk.’

Een goed gesprek, een klik, en ‘go’. Spannend?
‘Heel spannend. Ik had namelijk wel mijn diploma’s, maar miste nog de werkervaring. Daarom ben ik het eerste jaar samen met een ervaren monteur meegeweest. Dat was fijn, ik heb veel geleerd. Inmiddels ga ik zelf op pad en dat gaat me goed af. En weet ik een keer iets niet, dan bel ik een collega. Of we beeldbellen. En is het echt moeilijk, dan komt een collega meekijken. Het helpt elkaar hier echt vooruit.’

Leuk werk?
‘Jazeker. Wat ik vooral leuk vind is de diversiteit en de omgang met mensen. Ik kom bijna elke dag op een andere plaats en ik leer elke dag weer bij. Wat ik zoal doe? Vooral installatiewerkzaamheden. Dat kan van alles zijn: een keuken aansluiten, een badkamer maken, een wc zetten. Ik zit met name bij particuliere klanten en ben nu net gestart met de renovaties van Bergopwaarts. Variatie en uitdaging genoeg.‘

Al een eigen bus ook?
‘Ja. Dat is nog wel een mooi verhaal. Voordat ik mijn contract getekend had op maandag, kreeg ik de vrijdag ervoor al een bus mee naar huis. Zo’n groot vertrouwen. Dat vind ik nou echt Van Eersel, dat dat kan. Het is net alsof het familie is, waar je werkt.’

Nog meer typisch Van Eersel?
‘Dat ze altijd met je meedenken. Als je iets nodig hebt, hoef je het maar aan te geven. Er zijn volop mogelijkheden. En aandacht voor leuke activiteiten buiten het werk om.’

Nog toekomstwensen?
‘Voor nu vind ik het goed zoals het gaat. Maar ik ga kansen nooit uit de weg. Als ik meer kan leren dan grijp ik dat zeker aan.’

Bedankt voor de tip dus.
‘Jazeker. Ik werd destijds door verschillende mensen getipt voor Van Eersel. Dat het een fijn bedrijf was om voor te werken, waar je veel kunt leren, goede sfeer, met fijne collega’s. En nu ben ik er zelf ook achter gekomen. Dus ja, een hele goeie ‘move’.’

 

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×