Bekijk onze vacatures

Op naar Polen!

Bij Installatietechniek Van Eersel verleggen we graag onze grenzen. Letterlijk in dit geval. Samen met onze partner Magis Real Estate en STM Elektro zijn we namelijk betrokken bij het ontwerp van installaties in Polen. Hoe interessant, leuk en leerzaam om nu op uitnodiging van Magis Real Estate deze installaties en gebouwen in ’t echt te kunnen bekijken. Op naar Polen dus.

We startten in de prachtige stad Poznan. Daar wordt midden in het centrum, direct naast de grootste universiteitsfaculteit, het gebouw The Eagle gerealiseerd: 109 studio’s voor studenten. Daarna door naar project The Bank. In een prachtig karakteristiek gebouw in hartje Poznan worden 50 appartementen gebouwd. Mooi hoe in deze projecten professionaliteit en flexibilliteit samengaan en hierin onmiskenbaar de stijl van Magis Real Estate te herkennen is. Een dag later maakten we kennis met onze Poolse concullega Trim-Tech. Interessant om te horen en zien hoe zij in Polen bezig zijn met installatietechniek en ervaringen uit te wisselen. We spraken ook nog over een plan van aanpak van een Pools project, met dank aan Tece Nederland.

En als je dan toch in Polen bent, moet je natuurlijk ook Warschau bezoeken. Wat een dynamische Europese metropool is dat! Met een (hand)koffer 😉 vol kennis, landden we weer in Nederland. Daan, Rob, Robin enLuuk van Magis Real Estate, bedankt voor deze innoverende trip en heel veel succes met jullie avontuur in Polen.

Foto van links naar rechts:
Robin Zweers (Magis Real Estate) , Marcel van Heeswijk (STM Elektro), Pieter van Eersel (Installatietechniek Van Eersel), Luuk Nelissen (Magis Real Estate)

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×