Bekijk onze vacatures

Welkom terug Luuk!

Na een uitstapje van anderhalf jaar is installatiemonteur Luuk Kuunders weer terug bij ons. Hij kon ons niet missen natuurlijk 😉 ‘Dat klopt eigenlijk wel’, lacht Luuk. ‘Ik had het altijd erg naar mijn zin bij Van Eersel, maar wilde toch kijken of ander werk mij ook paste. Conclusie: nee. Ik ben een jongen van de techniek, wil niet de hele dag achter de laptop zitten. Als installatiemonteur zie je direct resultaat van je werk: dat is elke dag weer een beloning.’

Veel jonge collega’s
‘Wat ik vooral leuk vind, is dat er zoveel jonge collega’s zijn hier. We gaan elke morgen met 6 jonkies in de bus naar project Reitseplein in Tilburg. Dat is echt uniek. Ik ben in die bus met mijn 25 jaar de oudste. Daarnaast vind ik Van Eersel een heerlijk bedrijf: je krijgt vrijheid, verantwoordelijkheid, ze denken met je mee, je krijgt kansen en groeimogelijkheden. Vanaf de eerste dag dat ik hier destijds binnenstapte, voel je wat voor fijn bedrijf dit is. Dat is in die anderhalf jaar gelukkig niet veranderd.’

Is Luuk niet aan het werk, dan?
‘Dan spreek ik graag af met vrienden, vind je me fitnessend in de sportschool of ben ik lekker buiten bezig.’ Gezonde jongen, die Luuk. Fijn dat je er weer bent. Veel werkplezier met je jonge én oude(re) maten! 😉

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×